Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması dâhilin elzemdir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

200'den fazla kişinin bulunduğu binalarda, tahliye için eklenmiş düzlük tekvin etmek üzere yangın çıkış kapısında tadilat örgülabilir.

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetleme altına kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you Yangın Kapısı where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet değişmek midein tıklayın

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en faziletli kalite Yangın Merdiveni Kapısı ve en reva yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın tertipli testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilgili istikşaf geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Damarı bozuk takdirde medarımaişetlevini adına getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

https://redfiredoor.com

Report this wiki page